Naar boven
Nike
Nike

Nike

(483) (483 artikelen)
Nike
1 / 21
Sorteren

Nike

Het wereldbekende merk Nike is een Amerikaans concern en is bovendien wereldwijd herkenbaar dankzij de Swoosh. Bij SPORT 2000 ABSOLUTE TEAMSPORT vind je een ruime collectie van voetbalartikelen voor zowel dames, heren als kinderen. De collectie van duurzame materialen omvat sportkleding, sportschoenen en accessoires die je in je bezit moet hebben. Nike staat bekend om het bieden van innovatieve oplossingen. Bekijk hieronder een deel van ons mooie aanbod.

Nike voetbalschoenen


Op het gebied van voetbalschoenen neemt Nike een belangrijke positie in. Bij Nike vind je altijd de meest innovatieve materialen en vooruitstrevende technieken. Het is niet voor niets dat veel topspelers kiezen voor Nike voetbalschoenen.

Bekijk hier ons assortiment:


Nike kleding

Als je kiest voor Nike kleding kies je voor kwaliteit en comfort. Nike maakt met zijn kleding gebruik van moderne stoffen als onder andere: Tech Fleece, Dri-FIT en Nike Shield. Deze stoffen zijn allemaal ontwikkeld om jou droog, comfortabel en warm (of juist koel) te houden.

Bekijk hier ons assortiment:


Nike Sneakers

Als er iets is waarmee Nike bekend is geworden zijn het wel hun sneakers. Wie heeft er nou nooit een paar Nikes aan zijn voeten gehad? Nike sneakers draag je in je vrije tijd, naar school of tijdens het sporten. En een paar Nikes misstaan ook niet onder een colbertje en een pantalon.

Bekijk hier ons assortiment:


Nike voetbalaccessoires

Nike heeft een uitgebreid assortiment aan voetbalaccessoires. Deze zijn uiteraard allemaal gemaakt van hoogwaardige materialen en ontwikkeld met vooruitstrevende technieken.

Bekijk hier ons assortiment: